O nas

Od ideje in vizije do tisočih zadovoljnih uporabnic. Elinor Cosmetics je svet, kjer se združijo ličila in nega kože. Naše formulacije, ki se ponašajo z več kot 50% skincare sestavinami, niso testirane na živalih in poskrbijo za maksimalno negovanje tvoje kože. Izdelki, ki so hibrid med negovalno in dekorativno kozmetiko, so razviti s strani strokovnjakov in vsebujejo vse, kar potrebuješ.

Smo okolju prijazna znamka, ki se drži načela manj je več. Kot zagovorniki dobrega počutja in selfcare-a na tisoč in en način želimo, da si vedno vzameš čas zase, si nameniš le najboljše in ne sklepaš kompromisov, ko pride do tvojega telesa in kože, do tebe.

Naj Elinor Cosmetics poskrbi za tvoje dobro počutje, čudovit izgled in negovano kožo.

Kdo sta ustanovitelja?

Karin Poravne

Karin velja za eno najuspešnejših slovenskih make-up artistk, danes pa je še veliko več. Njeni začetki segajo v leto 2015, ko se je kot srednješolka začela navduševati nad ličenjem in svojo ljubezen nadaljevala na tečajih pri nas in v tujini. Danes je za njo 8 letna kariera, na poti katere je poskrbela za obraze maturantk, nevest in vseh žensk, ki so se ji zaupale za svoje posebne priložnosti. Od 2020 naprej, ko je postala tudi strokovnjakinja na področju vihanja trepalnic, je dejavnost ličenja zaradi vedno večjih in številnih vlog pri Elinor Cosmetics počasi opuščala in v letu 2022 naličila svojo zadnjo nevesto.

Na svoji poti je Karin kot velika ljubiteljica kozmetike, lepote in umetnosti, seveda pa tudi kot vrhunska makeup artistka, spoznala številne produkte in razvila dober čut za kvaliteto. Srečala se je z mnogimi ženskami in točno ve, kaj potrebujejo, kaj želijo in kaj jih navdušuje. Vsaki novodobni ženski je pomembno, da je njena rutina kvalitetna, hkrati pa v hitrem vsakdanu enostavna. Vse to združuje Elinor Cosmetics.

Karin je glavna pri razvoju, idejni zasnovi in zahtevah naših izdelkov. Njeni visoki standardi in dobro oko za detajle ekipi povročajo nemalo težav, kljub vsemu pa je vse to najverjetneje razlog, da je Elinor Cosmetics že v prvem letu postal ena bolje prodajanih kozmetičnih znamk v Sloveniji.

Nik Primc

Že od malih nog Nika zanima preveč stvari. Da bi se lahko poglobil v vsa področja, ki ga zanimajo in tam uspešno deloval, bi najbrž potreboval 10 življenj 🙂

Vse se je začelo z ljubeznijo do tehnike na splošno, natančneje pa do avtomobilizma, navtike in letalstva. Prvo večjo odločitev glede usmeritve je tako sprejel z vpisom v srednjo tehniško šolo. V srednješolskih letih je ljubezen do tehnike prehitelo zanimanje za posel in tako je sprejel takrat težko odločitev ter se namesto na Fakulteto za strojništvo vpisal na Ekonomsko Fakulteto.

Po nekaj neuspelih podjetniških projektih je Nik združil moči s Karin in ustvarila sta njun prvi skupen projekt, Elinor Cosmetics. Karininemu odličnemu poznavanju trga in produktov se Nik odlično dopolnjuje z ekonomskih in tehnološkim znanjem. Nik skrbi za rdečo nit podjetja, vizijo in kulturo, sisteme v ozadju, distributerstva in dogovore s trgovinami, vodenje ekipe, itd. 

Namen

Vizija

Vrednote znamke